Lær at synge app

Lær å synge – Syng skarpt – Apps i Google Play

24. sep. 2014 — Den findes til Iphone og til Android telefoner. På hjemmesiden www.scalecoach.com kan du se en lille video om, hvordan app’en fungerer.

Vokaloppvarming, vokaltrening, stemmeomfang, sangtimer av vokaltrener

Kan en app lære dig at synge rent? – Syng Bedre

Kan en app lære dig at synge rent?

9. mar. 2015 — Jeg har leget lidt med at fin-tune min intonation med en app, der er noget af en bølle til at tjekke, om man synger helt rent.

Det kan være svært selv at bedømme, om du egentlig synger rent. Der findes forskellige apps til at hjælpe dig på vej og her kan du læse om en af dem.

App’en der tjekker at du synger helt rent

Er du sikker på at du synger helt rent?

Yokee™ is the #1 iPhone app that lets you and your friends sing karaoke for FREE. Now available in a totally redesigned iOS 14 experience.

Så prøv en app. Det bliver altid lidt diktatorisk, når en app skal tjekke om du synger rent. Men nogle gange er det rart med et tjek med nogle objektive “ører”.

Karaoke – syng uden grænser 4+ – App Store

Lær at synge bedre! Her får du tips til at synge rent, at varme op, at skal øve sig, og nogle gode gratis råd til at holde motivationen. For alle niveauer.

Gode gratis råd for at lære at synge bedre!

Lær at synge | Gode gratis råd for at lære at synge bedre!

28. apr. 2017 — App: Lær dog at synge rent … Vanido er en app som kan hjælpe. Du synger med mikrofonen slået til, og så sker magien ellers på skærmen.

Lær at synge bedre! Her får du tips til at synge rent, at varme op, at skal øve sig, og nogle gode gratis råd til at holde motivationen. For alle niveauer.

App: Lær dog at synge rent | fyens.dk

Kan alle lære at synge? Og så automatisk svaret nej på dit eget spørgsmål. Det er her, dig, der ikke synger så godt, bliver nødt til at slå dine forventninger …

Vanido (iOS – Android-version under udvikling. Gratis)

Kan alle lære at synge? – Music Institute of Copenhagen

Kan alle lære at synge, og hvordan kommer jeg i gang? Få svaret her!

11. nov. 2021 — 1 AURALBOOK til ABRSM klasse 1 · 2 7 minutters vokal opvarmning · 3 Lær at synge | Stemmeundervisning · 4 Vocaberry Lessons Vocal Singing Teacher …

Tonerne knækker, og du synes selv, du lyder som en tåbe, når du forsøger at synge. Men med al sandsynlighed er du hverken tonedøv eller fortabt! Klik her!

De bedste applikationer til at lære at synge på Android

De fem bedste applikationer til at lære at synge på Android | Androidsis

29. nov. 2020 — 1. Syng!, Karaoke af Smule · 2. Red Karaoke Sing and Record · 4. At synge Vocal Varm Ups—Sanger Ven · 8. Tempo af Frosne Ape.

De bedste applikationer til at lære at synge på Android. Find ud af mere om de tilgængelige applikationer til at lære teknikker og varme din stemme op.

Sangøvelse hvor du kan træne dit ganeløft – YouTube

8 Spektakulære Apps til Sangere | Tombouctou

Keywords: lær at synge app